ספגטי בלונז

ספגטי בלונז

מאת: ליאור צדוק

דרג:
ספגטי בלונז
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • מצרכים:
  • 250 גרם בשר בקר רזה טחון ללא שומן
  • 250 גרם חזה עוף טחון ללא שומן
  • 2 כפות שמן קנולה
  • 1 בצל בינוני קצוץ לקוביות קטנות
  • 6 שיני שום גדולות קצוצות דק
  • 1 רסק עגבניות
  • מים רותחים לכיסוי הבשר
  • 2 כפות אבקת מרק עוף
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • צרור עלי פטרוזיליה קצוצה
  • עשבי תיבול
  • 500 גרם ספגטי או מקרוני לפני בישול

אופן הכנה:


אופן ההכנה:
1. מחממים את השמן בסיר לא שטוח, וכשהוא חם מוסיפי את הבשרים ומטגנים היטב תוך הפרדת הגושים בכף עץ ואידוי הנוזלים.
2. מוסיפים את הבצל והשום, מערבבים היטב ומטגנים במשך כ-5 דקות.
3. מוסיפים את הרסק ומים עד כדי כיסוי, עשבי תיבול ותבלינים. מביאים לרתיחה ומקינים את האש. מכסים את הסיר ומבשלים במשך לפחות 30 דקות (הטעם ישתבח ככל שהבישול ארוך יותר).
4. בינתיים מבשלים את הספגטי לפי ההוראות וכשמוכן מסננים. מניחים בכלי מתאים ויוצקים את הרוטב המוכן מעל.
 
דרג: