ספגטי בולונז עם גזר

מתכון פשוט המבוסס על מנת ספגטי קלאסית השאובה מן המטבח האיטלקי, פסטה ברוטב עגבניות, גזר ובשר טחון

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
ספגטי בולונז עם גזר
שף מתחיל - קל \ בשרי

כמות מנות: 2 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • חצי חבילת ספגטי דק
  • חצי ק"ג בשר טחון
  • קוביות מעגבנייה גדולה
  • קוביות מגזר
  • 3 גביעים קטנים של רסק עגבניות
  • 2 שיני שום כתוש
  • 2 בצלים קצוצים
  • מעט פטרוזיליה קצוצה
  • קורט פפריקה מתוקה
  • מלח
  • פלפל לפי הטעם
  • כף וחצי שמן קנולה לטיגון

אופן הכנה:

הכנה:
1. מכינים את הספגטי על פי הוראות היצרן.
2. שמים במחבת שמן לטיגון ואת הבצל ומטגנים עד הזהבה.
3. מוסיפים למחבת את הבשר הטחון ומערבבים.
4. מוסיפים גם את השום, פטרוזיליה, רסק עגבניות, קוביות הגזר והעגבניות, פפריקה, מלח ופלפל.
5. מבשלים כ-15 דקות. מערבבים מדי פעם.
6. שופכים את הרוטב על הספגטי ומגישים.
דרג: