ספגטי בולונז

מנה שכל ילד יאהב ותמיד מתאימה כשיש ילדים וגם לאורחים

מאת: לימור קרן

דרג:
ספגטי בולונז
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 8 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • חבילת ספגטי
  • 500 גרם בשר טחון
  • עגבניות חתוכות - (שימורים או 5 עגבניות טריות)
  • 3 כפות רסק עגבניות
  • 2 בצלים
  • 5 כפות שמן
  • מלח
  • פלפל
  • פפריקה מתוקה

אופן הכנה:

הכנה
1. מרתיחים מים בסיר ומבשלים את הספגטי על פי ההוראות שעל האריזה. מסננים.
2. בסיר אחר מחממים את השמן ומטגנים את הבצל חתוך לקוביות עד שמזהיב.
3. מוסיפים את הבשר ומערבבים כל הזמן, כדי שיהיה מפורר ככל האפשר.
4. כשהבשר עשוי מוסיפים את העגבניות החתוכות ומבשלים יחד כ-5 דקות. מוסיפים 3 כפות רסק עגבניות וכחצי כוס מים. כעבור מספר דקות מוסיפים תבלינים לפי הטעם.
5. טועמים ומתקנים תיבול.
6. מערבבים את הספגטי והרוטב ומגישים.




מנמיכים את האש ומבשלים עוד 10-15 דקות.

מסננים את הפסטה ושופכים לכפי הגשה גדול. שופכים את הבשר והרוטב לכלי ומערבבים.

להגיש חם.

בתאבון!

נ.ב. - לילדים שאוהבים צמחי תבלין - אפשר לפזר מעט אורגנו טרי (מניסיון - זה מוסיף המון)
דרג: