ספגטי בגבינה

ספגטי גבינה טעים ומהיר להכנה

מאת: דורון הובר

דרג:
ספגטי בגבינה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: מנות 4

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 חבילת ספגטי
  • קורט מלח
  • מים רותחים
  • לרוטב:
  • 1 גביע גבינה 9%
  • 1 גביע גבינת קוטג 9%
  • שקית גבינה צהובה מגורדת השף הלבן
  • 1/2 שקית חבילת פרמז'ן מגורדת השף הלבן
  • 1 שמנת מתוקה לבישול
  • 1 כף אבקת מרק פטריות
  • 1 כפית שום כתוש

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מבשלים את הספגטי על פי ההוראות שעל האריזה.
2. בנפרד בסיר עמוק מכניסים את כל המרכיבים של הרוטב ותוך בחישה עם כף עץ על אש קטנה מביאים לרתיחה.
3. מסננים את הספגטי, מניחים בצלחת עמוקה ויוצקים את הרוטב מלמעלה. מעטרים עם עלי בזיליקום וחצי עגבנית שרי.

דרג: