ספגטיני ברוטב תרד, שרי ושמנת

ספגטיני ברוטב תרד, שרי ושמנת, מתכון מהיר וקל להכנה, נעים לחיך ומנחם

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
ספגטיני ברוטב תרד, שרי ושמנת
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 4

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 500 גרם עלי תרד שטופים חתוכים גס
  • שמן זית
  • 2 כוסות עגבניות שרי חצויות
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה 32%
  • פלפל לבן גרוס
  • מלח
  • 3 שיני שום פרוסות דק
  • אגוז מוסקט
  • 400 גרם ספגטיני
  • 4 כפות פתיתי פרמז'ן

אופן הכנה:

1. מחממים 2 כפות שמן זית בסיר ומוסיפים את פרוסות השום. צולים כדקה ומוסיפים את התרד ואת עגבניות השרי.
2. מתבלים בקורט פלפל לבן גרוס וצולים כ-3 דקות תוך ערבוב.
3. מוסיפים את השמנת המתוקה ומבשלים עד להסמכה כמעט מלאה של השמנת.
4. במקביל מבשלים את הספגטיני לפי הוראות היצרן.
5. מתבלים את הרוטב במלח ומגרדים מעט אגוז מוסקט.
6. ממשיכים את הבישול עד להסמכה מלאה.
7. מחלקים את הספגטיני למנות ומעל יוצקים מהרוטב.
8. מפזרים מעל כל מנה כף פרמז'ן ומגישים חם.
 

דרג: