סלסלות מרנג ממולאות גנש שוקולד מריר או לבן

סלסלות מרנג ממולאות גנש שוקולד מריר או לבן

מאת: מנהל השף הלבן \

מקור מתכון: בני סיידא

דרג:
סלסלות מרנג ממולאות גנש שוקולד מריר או לבן
שף מתחיל - קל \ חלבי

כמות מנות: 6-8 מרנג

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 8 – 6 סלסלות מרנג קנויות ( אפשר בכל קונדיטוריה )
  • 1 מיכל שמנת להקצפה 32% או 38% מסדרת השף הלבן
  • 100 גרם שוקולד מריר או לבן שבור לקוביות
  • 3 כפות ליקר תפוזים
  • לרוטב תותים
  • 1 סלסלת תות שדה פרוס
  • 3 כפות סוכר
  • 4 כפות ליקר קסיס או ליקר דובדבנים
  • לעיטור
  • תות שדה פרוס

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. שמים את השמנת בסיר קטן מביאים לסף רתיחה. מסירים מהאש, מוסיפים את השוקולד ובוחשים עד שנמס. מצננים ומקררים למשך לילה.
2. לפני ההגשה, מקציפים את תערובת השוקולד לקציפה יציבה, ממלאים את סלסלות המרנג מעטרים בפרוסות תות שדה ויוצקים לצלחת מעט מרוטב התותים ומגישים.
3. לרוטב התותים - שמים במעבד מזון את כל מרכיבי הרוטב מעבדים לרוטב חלק מקררים עד להגשה.
 

דרג: