סלסלות אביב עם תות שדה ושלושה שוקולדים

סלסלות אביב עם תות שדה ושלושה שוקולדים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סלסלות  אביב עם תות שדה ושלושה שוקולדים
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 8 סלסלות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 6 מצות
  • 4 כפות שמן
  • למשרה :
  • 1 יחידה שמנת לבישול השף הלבן
  • 1 כוס חלב
  • 1 ביצה
  • 4 כפות סוכר
  • למריחה :
  • 50 גרם שוקולד מריר
  • 50 גרם שוקולד חלב
  • 30 גרם חמאה
  • למילית :
  • 2 יחידות שמנת להקצפה השף הלבן
  • 50 גרם שוקולד לבן
  • 4 עוגיות מרנג
  • 2 כפות סוכר
  • 24 יחידות תות שדה טרי

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. במערבל מזון מערבבים את חומרי המשרה לתערובת אחידה .
2. מניחים כל 2 מצות בכלי עמוק ויוצקים עליהן שליש מתערובת המשרה למשך 10 דקות . מפנים את יתרת חומרי המשרה וחותכים 2 זוגות מצה לארבעה רבעים וזוג מצה ל-8 רצועות.
3.מורחים את עטרות הנייר בשמן ומכניסים לתבנית שקעים .
4. באמצעות מרית קשיחה מכניסים כל רבע מצות לעטרת נייר בתוך תבנית השקעים ויוצרים מעין קעריות . את רצועות המצה מניחים בצורת קשתות על נייר אפייה .
5. אופים להשחמה קלה ולצינון.
6. ממיסים את חומרי המריחה ולמרוח על קעריות המצה ועל קשתות המצה .
7. מכינים המילית להקציף 2 יחידות שמנת להקצפה עם הסוכר . מרגרדים שוקולד לבן ומפוררים את עוגיות המרנג . מקפלים הכל יחד.
8. להרכבת הסלסלות מניחים כל קערית מצות על צלחת הגשה . ממלאים במילית . נועצים קשת מצה כידית לסלסלה . מקשטים בשלוש יחידות תות שדה ומצננים במקרר .

דרג: