סלסילת שוקולד קפוא במנג`ט סיליקון

סלסלות קטנות עשויות שוקולד לבן ושוקולד מריר, קינוח קפוא בפני עצמן וכן קערת הגשה למנת גלידה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סלסילת שוקולד קפוא במנג`ט סיליקון
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 10 סלסלות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 200 גרם שוקולד מריר מומס
  • 50 גרם שוקולד לבן מומס
  • 1 כפית שמן קנולה
  • להגשה:
  • 10 כדורי גלידה (על פי טעמכם)
  • בקבוק סירופ שוקולד

אופן הכנה:

הכנה:
1. ממיסים כל שוקולד בנפרד ומערבבים עם מעט שמן רגיל לדילול.
2. שמים את השוקולד הלבן בשקית ניילון וגוזרים את השפיץ.
3. מזלפים קשקושי שוקולד לבן על המנז'ט מסיליקון.
4. מוזגים בעדינות שוקולד מריר מעל ומסובבים לציפוי הדפנות.
5. מקפיאים עד השימוש. מקלפים בעדינות את המנג'ט מהשוקולד הקפוא ומניחים בצלחת הגשה.
6. מגישים בקעריות השוקולד גלידה ומקשטים בסירופ שוקולד.

דרג: