סלמון בלימון

סלמון בלימון

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סלמון בלימון
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 5 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • פילה סלמון קפוא "דגי תנובה"
  • 3 לימונים
  • 4 כפות שמן זית
  • 5 גרגירי פלפל שחור לא טחון
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל שחור טחון לפי הטעם

אופן הכנה:


1.מומלץ לשטוף היטב את הדג ואפילו להשרות במיץ לימון כמה דקות כדי שלא יהיה ריח.  2.להניח את הדג בתבנית לפזר פלפל ומלח,שמן זית ולימון.  3.לבשל בתנור עד שרואים שהדג מתכסה בשכבת שומן לבנה.(נראה כמו בועות לבנות מפוזרות על הדג,לא מחייב שיהיה על כל הדג באופן אחיד.)

דרג: