סלט תרד, קולרבי, חזה אווז, תאנים ושבבי בננה קריספי

סלט מלא בהפתעות שהופך כל שולחן לחגיגה טעימה וצבעונית במיוחד

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סלט תרד,  קולרבי, חזה אווז, תאנים ושבבי בננה קריספי
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 כוסות עלי תרד חתוכים גס
  • 6 תאנים מיובשות
  • חצי כוס בננה מיובשת
  • 200 גרם חזה אווז מעושן
  • 1 קולרבי קטן
  • לרוטב:
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 1 כף חומץ בלסמי
  • 2 כפיות חומץ 5%
  • קורט מלח גס
  • חצי קורט פלפל שחור גרוס
  • 3 כפות מיץ תפוזים טרי
  • 1/3 כפית שום כתוש

אופן הכנה:

1. קולפים בעזרת קולפן וחותכים את הקולרבי לקוביות קטנות.
2. חותכים כל תאנה לשש חתיכות.
3. מרסקים את הבננה ב-2 פולסים במעבד מזון.
4. שמים את הכל בקערה גדולה, מוסיפים את עלי התרד ומעל את התאנים, הקולרבי, שבבי הבננה והקולרבי.
5. חותכים את חזה האווז לקוביות וצולים ללא שומן במחבת טפלון חמה ל- 2 דקות.
6. טורפים את חומרי הרוטב בקערית, יוצקים מעל הסלט, מפזרים מלמעלה את חזה האווז, מערבבים ומגישים.

 
דרג: