סלט תפוחי אדמה וגבינה בולגרית בשמנת וחרדל

סלט תפוחי אדמה וגבינה בולגרית בשמנת וחרדל

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סלט תפוחי אדמה וגבינה בולגרית בשמנת וחרדל
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 8-10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 ק"ג תפוחי אדמה קטנים מבושלים בקליפתם במי מלח
  • 1 גביע גבינה בולגרית 16% מסידרת "פיראוס" של תנובה, חתוכה לקוביות, או 1 גביע קוביות בולגרית 5% מסדרת "פיראוס" של תנובה
  • 1 בצל אדום גדול חתוך לרצועות
  • עלים מ 10 גבעולי פטרוזיליה
  • 1 מכל שמנת "בטעם של פעם" של תנובה
  • 0.5 כוס מים
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כפות חרדל
  • פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1.חותכים את תפוחי האדמה לרבעים או פרוסות עבות ומניחים בקערה
2.מוסיפים את קוביות הגבינה הבולגרית, הבצל ועלי הפטרוזיליה ומערבבים קלות.
3.בקערה נפרדת מערבבים את השמנת עם החרדל, המים והשמן לתערובת אחידה
4.יוצקים את תערובת השמנת והחרדל מעל הסלט מערבבים ומגישים.


 

דרג: