סלט תפוחי אדמה

סלט תפוחי אדמה קלאסי טעים מאוד

מאת: לימור קרן

דרג:
סלט תפוחי אדמה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: קערה בינונית

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 4 תפוחי אדמה בינוניים
  • 5 ביצים
  • 8 מלפפונים חמוצים בינוניים או 12 קטנים
  • 2 קופסאות טונה בשמן
  • מיונז
  • מלח

אופן הכנה:

הכנה:
1. בסיר אחד מבשלים במים את תפוחי האדמה עד שיהיו רכים. מומלץ לקלף את התפוחי אדמה ולחתוך אותם מראש לקוביות קטנות ואז לבשל, זה חוסך את ההתעסקות עם תפוחי האדמה החמים.
2. מבשלים בסיר שני את הביצים כ- 10-12 דקות.
3. מחכים לחכות שהכל יתקרר מעט, אבל לא עד שזה יהיה קר לגמרי.
4. חותכים את הביצים לקוביות קטנות.
5. חותכים גם את המלפפונים החמוצים לקוביות קטנות.
6. לתוך קערה גדולה שופכים את קוביות תפוחי האדמה ומוסיפים את הביצים והמלפפונים החמוצים.
מוסיפים 2 קופסאות טונה לאחר סינון השמן.
7. מוסיפים ככף וחצי או שתיים של מיונז (עדיף דל קלוריות) וככפית מלח. מגישים חמים.
דרג: