סלט תחתיות ארטישוק ועגבניות שרי

סלט טעים שאפשר להגיש חם או קר

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סלט תחתיות ארטישוק ועגבניות שרי
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן עבודה: 20 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 שקית (400 גרם) תחתיות ארטישוק מוקפאות "סנפרוסט"
  • 20 עגבניות שרי חצויות
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום פרוסות דק
  • ½ כוס עלי בזיליקום טריים קצוצים גס
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • מיץ מ-1/2 לימון
  • 50 גרם צנוברים קלויים

אופן הכנה:

הכנה
1. מבשלים את הארטישוק לפי ההוראות המופיעות על גבי האריזה ולחתוך לרבעים.
2. מחממים במחבת שמן ומטגנים את הארטישוק כ-3 דקות, להוסיף שום ותבלינים.
3. מוסיפים את העגבניות ומטגנים דקה נוספת.
4. מעבירים לקערה, מוסיפים לימון ובזיליקום. מתקנים תיבול לפי הצורך.
5. לפני ההגשה מפזרים מעל צנוברים קלויים.
ניתן להגיש חם או קר.
דרג: