סלט תאנים, ארוגולה וגבינה בולגרית

סלט מרענן ועשיר בדברים טעימים

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: נעמי אבליוביץ' \

צילום: נעמי אבליוביץ' \

עיצוב: נעמי אבליוביץ'

דרג:
סלט תאנים, ארוגולה וגבינה בולגרית
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 5 תאנים, קרועות לרבעים
  • צרור ארוגולה, שטופה
  • 1/3 כוס עלי נענע
  • גבינה פטה כבשים 5% של פיראוס
  • 4 כפות צנוברים, קלויים במחבת יבשה עד להזהבה
  • פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
  • 2 כפות שמן זית

אופן הכנה:


1. בקערה, מערבבים את קרעי התאנים, עלי ארוגולה ונענע ומעבירים לצלחת הגשה שטוחה. 
2. מפוררים מעל את גבינת הפטה ומפזרים את הצנוברים הקלויים.
3. לפני ההגשה, מתבלים במלח ופלפל, מזליפים דבש ושמן זית.
דרג: