סלט שעועית צהובה

סלט שעועית צהובה - הסלט שיהפוך את השולחן לחגיגה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סלט שעועית צהובה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1/2 שקית (של 800 גרם) שעועית צהובה מוקפאת "סנפרוסט"
  • 1 כוס שעועית לבנה מוקפאת "סנפרוסט"
  • 1 כוס שעועית אדומה מבושלת
  • 1 בצל קצוץ (מומלץ בצל סגול)
  • רוטב:
  • ¼ כוס חומץ (מומלץ חומץ בלסמי)
  • 2 כפיות חרדל
  • ½ כוס שמן זית
  • מלח
  • פלפל לבן
  • 3 כפות פטרוזיליה קצוצה

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מבשלים את השעועית הצהובה והלבנה לפי ההוראות שעל גבי האריזה.
2. מעבירים  את השעועית לכלי ,מוסיפים את הבצל ומערבבים.
3. מכניסים את חומרי הרוטב לכלי זכוכית. מנערים היטב, מוסיפים לסלט ומערבבים.
4. מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומערבבים.
 

דרג: