סלט שעועית ירוקה, שומשום וטחינה

הסוד הוא ברוטב! אל תפספסו את סלט השעועית הטעים הזה כמנה ראשונה או כתוספת

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: נעמי אבליוביץ' \

צילום: נעמי אבליוביץ' \

עיצוב: נעמי אבליוביץ'

דרג:
סלט שעועית ירוקה, שומשום וטחינה
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 שקית שעועית ירוקה עדינה של סנפרוסט
  • 4 כפות טחינה גולמית
  • 1 כפית סוכר
  • ½1 כפות רוטב סויה
  • זרעוני שומשום, קלויים במחבת יבשה להזהבה

אופן הכנה:

הכנה
1. מבשלים את האפונה סינית לפי הוראות ההכנה המופיעות על גבי האריזה.
2. בקערית קטנה, מערבבים את הטחינה עם הסוכר, הסויה ומעט מים עד לרוטב סמיך אך נוזלי.
3. מעבירים את האפונה לצלחת הגשה. מזליפים את רוטב הטחינה וזורים את זרעוני השומשום.
דרג: