סלט שעועית בובס

סלט טוסקני טיפוסי שהופך כל ארוחה לחגיגה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סלט שעועית בובס
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 500 גרם שעועית בובס
  • 50 מ”ל חומץ
  • 60 מ”ל שמן זית
  • 10 שיני שום פרוסות דק
  • 2 בצלים סגולים חתוכים לרצועות
  • 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
  • פלפל שחור טחון
  • מלח

אופן הכנה:

1. משרים את השעועית במים למשך לילה.
2. למחרת מסננים ומעבירים לסיר. מכסים במים צוננים ומבשלים כחצי שעה עד לריכוך קל, ומסננים.
3. שמים את השעועית המסוננת בקערה, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.
4. מכסים ושומרים במקרר 36 שעות לפני ההגשה להבשלת הטעמים.
 
דרג: