סלט שורשים ברוטב שמח

סלט שיכול לעמוד בפני עצמו או כתוספת

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סלט שורשים ברוטב שמח
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 קולורבי, קלוף וחתוך לרצועות
  • 1 גזר, קלוף וחתוך לרצועות
  • 1 בצל סגול, קלוף וחתוך לרצועות דקות
  • 1 בצל ירוק קצוץ
  • פקאן סיני
  • אננס, טרי או מקופסא חתוך לקוביות קטנות
  • לרוטב:
  • 2 כפות חמאת בוטנים
  • 4 כפות צ'ילי מתוק
  • 1 כף סויה
  • מיץ מ-2 תפוזים
  • מיץ מ-2 לימונים
  • 2 כוסות שמן זית
  • 1 כף ג'ינג'ר טרי כתוש
  • 1 שן שום
  • 2 כפיות חרדל חלק

אופן הכנה:

1 - הכנת הרוטב:
שמים את כל המרכיבים של הרוטב במעבד מזון וטוחנים לרוטב חלק.
2. הרכבת הסלט: סמוך לארוחה יוצקים את הרוטב על ירקות השורש ומגישים עם פקאן סיני.

דרג: