סלט שומר חם עם גבינה חמה פלפל וצנובר

סלט קל להכנה עם מעט מצרכים והמון טעם

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סלט שומר חם עם גבינה חמה פלפל וצנובר
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 ראש שומר גדול או 2 קטנים
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כף שמיר קצוץ
  • 1 כף מלאה צנובר קלוי
  • 2 קורט מלח גס
  • קורט פלפל לבן גרוס
  • 1 לימון טרי
  • 1/2 פלפל אדום חתוך לרצועות מעט עבות
  • 150 גרם גבינת כנען מסדרת השף הלבן של תנובה

אופן הכנה:

אופן הכנה:
1. חותכים את שורש השומר, חותכים את השומר לרבעים. כל רבע חותכים לפרוסות מעט עבות.
2. מחממים היטב 2 כפות שמן זית במחבת ומוסיפים את השומר והפלפל האדום.
3. מערבבים על אש גבוהה למשך 3 דקות ומפזרים מעל את השמיר.
4. מתבלים ב-2 קורט של מלח גס, קורט פלפל לבן גרוס, הגבינה, כף מיץ לימון טרי והצנובר.
5. מערבבים דקה – השומר צריך לקבל רק ריכוך קל מאוד.
6. מצננים כמה דקות ומגישים.
דרג: