סלט רשאד ופקורינו מחלב כבשים

סלט ארומטי מיוחד: שומר, פלפל חריף ורשאד עם גבינת כבשים

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: השף ארז קומורובסקי עבור אגודת הנוקדים \

צילום: דן לב

דרג:
סלט רשאד ופקורינו מחלב כבשים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 אגודת עלי רשאד טריים מופרדים או עלי גרגר הנחלים
  • 150 גרם גבינת פקורינו כבשים מגורדת דק דק
  • 2 שומרים צעירים פרוסים דק לאורכם
  • מיץ מלימון וחצי
  • 1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק
  • 1 כף עלי שומר פנימיים ובהירים קצוצים דק
  • 4\1 כוס שמן זית כתית מעולה בתיבול עדין
  • מלח ים גס

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מערבבים את פרוסות השומר הדקיקות עם המלח ומיץ הלימון הסחוט טרי.
2. מניחים בצד ל-10 דקות, עד שפרוסות השומר יתרככו טיפה.
3. מוסיפים את הפלפל הירוק החריף הקצוץ דק ואת עלי השומר הפנימיים ושמן הזית. ניתן להוסיף גם עלי כוסברה טריים.
4. מוסיפים את עלי הרשאד המופרדים ומערבבים היטב עם גבינת פקורינו הכבשים המגורדת דק. מגישים מיד.
 
דרג: