סלט רצועות סינטה עם פולי סויה, בצל ירוק וכוסברה

סלט סינטה מלא כל טוב שהוא ארוחה בפני עצמה

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: נעמי אבליוביץ' \

צילום: נעמי אבליוביץ' \

עיצוב: נעמי אבליוביץ'

דרג:
סלט רצועות סינטה עם פולי סויה, בצל ירוק וכוסברה
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 350 גרם סטייק סינטה פרוס דק
  • 1 ס"מ שורש ג'ינג'ר, מקולף ופרוס דק
  • 2 שיני שום, כתושות ופרוסות דק
  • 1 פלפל צ'ילי, פרוס דק
  • 1 שקית (400 גרם) פולי סויה מופשרת
  • 6 גבעולי בצל ירוק שטופים , החלק הירוק חתוך לרצועות באורך 10 ס"מ
  • צרור עלי כוסברה, שטופים ומופרדים מהגבעולים
  • רוטב סויה
  • שמן שומשום
  • מיץ מ- ½ ליים או לימון
  • שמן תירס או חמניות, לטיגון

אופן הכנה:

אופן הכנה:

1. מחממים מחבת ווק או מחבת ברזל עמוקה. כשהמחבת לוהטת מוסיפים מעט שמן תירס ומטגנים את רצועות הבשר עם פרוסות השום, ג'ינג'ר וצ'ילי, רק עד שהן עשויות ושינו את צבען, כדקה.
2. מוסיפים מעט סויה, שמן סומסום ומיץ ליים (או לימון), מערבבים ומבשלים כ-30 שניות נוספות. מעבירים את תכולת המחבת לקערה.
את פולי הסויה, הבצל הירוק והכוסברה מוסיפים לקערה, מערבבים ומגישים
דרג: