סלט קינואה

סלט קינואה עם ירקות וגבינת חלומי ברוטב שמן זית וחומץ בלסמי, מנה נהדרת ובריאה לארוחת ערב

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סלט קינואה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 5 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 6 כפות שמן זית
  • 2 כוסות עלי בייבי
  • 1 פלפל אדום
  • 1 פלפל ירוק
  • 1 לימון
  • 2 עגבניות
  • 100 גרם פטריות שמפיניון
  • 1 בצל ירוק
  • מלח
  • פלפל לבן
  • 250 גרם גבינת חלומי
  • 3 כפות שמן זית
  • כף חומץ בלסמי
  • 1 כוס קינואה

אופן הכנה:


1. מאדים את הקינואה בשתי כפות שמן, מוספים שתי כוסות מים רותחים, מלח, פלפל ומבשלים 10 דקות בחום נמוך (סיר מכוסה), לאחר נותנים לקינואה עוד 5 דקות בסיר ומקררים.
2. קוצצים את הפלפלים, העגבניות (ללא הגרעינים), הלימון לקוביות קטנות, פורסים את הפטריות ואת הבצל הירוק.
3. פורסים את גבינת החלומי לקוביות של 1 ס"מ וצורבים אותם בטוסטר או במחבת.
4. מערבבים את כל החומרים יחד ומגישים.
 

דרג: