סלט קוסקוס, תרד וכרישה

סלט בריא ומרענן, מתאים לאירוח או לימי עבודה שלא רוצים להתמלא בהם

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סלט קוסקוס, תרד וכרישה
שף מתחיל - קל

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1/2 חבילת קוסקוס להכנה מהירה
  • 50 גרם חמאת תנובה
  • 1/2 בצל חתוך לקוביות בינוניות
  • 1 כוס של כרישה פרוסה לטבעות מעט עבות
  • 2 כפות יין לבן
  • 1 כוס עלי תרד טריים קצוצים גס
  • מלח
  • פלפל לבן
  • פלפל לבן גרוס
  • כף שמן זית
  • 1 תפוז קלוף חתוך לקוביות בינוניות ומסונן מנוזלים
  • 1/2 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות

אופן הכנה:

1. מכינים את הקוסקוס לפי הוראות היצרן ומפוררים היטב.
2. מחממים את החמאה במחבת, מוסיפים את הבצל ומערבבים לצבע שחום.
3. מוסיפים את הכרישה, קורט פלפל לבן גרוס ו-2 כפות יין לבן ומטגנים לריכוך קל. מוסיפים את עלי התרד עם כף מים. מערבבים כ-3 דקות ומצננים. התרד צריך להתרכך מעט מאוד.
4. בקערה מערבבים את הקוסקוס עם תערובת הכרישה ומתבלים בקורט מלח, פלפל לבן, כף שמן זית, פלחי התפוז וקוביות הפלפל האדום.
5. ניתן להגיש כמנה אישית בצלחות הסועדים.


 
דרג: