סלט קוסקוס מלא, גבינה צפתית, אפונה וסלק

ססגוני, משביע ושופע בריאות. הקוסקוס המלא אפילו טעים יותר מהרגיל

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סלט קוסקוס מלא, גבינה צפתית, אפונה וסלק
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 6-8 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 שקית (350 גרם) קוסקוס מלא מהיר הכנה
  • 1 כוס אפונה קפואה
  • 2 סלקים מבושלים (או סלקים מוכנים לאכילה בוואקום) חתוכים לקוביות
  • 200 גרם גבינה צפתית מעודנת" פיראוס" 5% חתוכה לקוביות בגודל 1 ס"מ
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • לרוטב:
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/4 כוס מיץ לימון
  • 2 כפות חומץ טבעי
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מכינים את הקוסקוס לפי הוראות היצרן ללא תיבול ומצננים.
2. מבשלים אפונה 4-3 דקות במים רותחים, מעבירים לקערה עם מי קרח להפסקת הבישול ושמירה על הצבע הירוק ומסננים. מוסיפים לקוסקוס עם קוביות סלק.
3. מערבבים את מרכיבי הרוטב, יוצקים מעל ומערבבים. מפזרים קוביות גבינה ופטרוזיליה קצוצה. מגישים מיד.

דרג: