סלט צפתית פיראוס ותרד

סלט צפתית פיראוס ותרד

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סלט צפתית פיראוס ותרד
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 חבילות עלי בייבי תרד או עלי בייבי אחרים
  • קליפת לימון מגוררת מלימון גדול
  • כוס שמן זית
  • מיץ מלימון אחד
  • מיץ מתפוז אחר
  • 1 גביע גבינה צפתית פיראוס
  • מלח, פלפל שחור טחון טרי
  • להגשה
  • חמאת תנובה
  • לחם טרי פרוס

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מערבבים בקערה את מרכיבי הסלט פרט לגבינה הצפתית.
2. פורסים את הגבינה ואחר כך חותכים לגפרורים, מעבירים את הסלט לקערת הגשה, מוסיפים את הגבינה ומגישים עם לחם טרי וחמאה.

 

דרג: