סלט צדפי פסטה בשמנת וגבינה בולגרית פיראוס

סלט צדפי פסטה בשמנת וגבינה בולגרית פיראוס

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סלט צדפי פסטה בשמנת וגבינה בולגרית פיראוס
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 500 גרם צדפי פסטה
  • 3 כפות שמן
  • לתוספת:
  • 2 קישואים חתוכים לרצועות ומטוגנים
  • 1/3 כוס שמיר קצוץ
  • 1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 4 כפות עירית קצוצה
  • 2 בצלים ירוקים קצוצים
  • 10 זיתים שחורים מגולענים וקצוצים
  • סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות
  • 1 אבוקדו קלוף וחתוך לקוביות
  • לרוטב:
  • 2 גביעים שמנת תנובה 15% ("אורגינל")
  • 5 כפות מיונז
  • 1 כפית חרדל
  • מלח
  • פלפל שחור טחון טרי
  • לעיטור:
  • 100 גרם גבינת קולאז'
  • 300 גרם גבינה בולגרית פיראוס חתוכה לקוביות קטנות

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ממי הבישול, שוטפים במסננת, מנקזים את הנוזלים ומעבירים לקערה. מוסיפים 3 כפות שמן ומערבבים.
2. מוסיפים לקערה את כל מרכיבי התוספת, מערבבים בקערה נפרדת את מרכיבי הרוטב יוצקים על הסלט ומערבבים. מעבירים לקערת הגשה, זורים מעל את קוביות הגבינה והגבינה המגוררת ומגישים.

דרג: