סלט פסטה קליל

הגולשת דנה וינברגר חולקת איתנו מתכון לסלט עשיר ומלא כל טוב. ארוחה מלאת בריאות בקערה אחת!

מאת: דנה וינברגר

דרג:
סלט פסטה קליל
עד 60 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 45 דקות

כמות מנות: 4-5

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 חבילת פסטה פוזילי (מסולסלת)
  • זיתים שחורים מגולענים פרוסים
  • עגבניות שרי חצויות
  • 200 גבינה בולגרית "פיראוס" חתוכה לקוביות
  • צרור עלי בזיליקום קצוצים לרצועות
  • לרוטב
  • שליש כוס שמן זית
  • שליש כוס מיץ לימון
  • כף סוכר
  • 2 שיני שום כתושות
  • מלח,פלפל לפי הטעם

אופן הכנה:

מרתיחים בסיר מים ומלח.
כאשר המים רותחים להוסיף את הפסטה ולבשל ע"פ הוראות יצרן
לסנן את הפסטה ולשים בקערה.
לשים בצנצנת שמן זית,מיץ לימון, סוכר שום מלח ופלפל. לסגור ולנער היטב. לטעום ולתקן ע"פ טעם.
להוסיף את עלי הבזיליקום,העגבניות הזיתים והגבינה הבולגרית.
ליצוק מעל הסלט את הרוטב ובתאבון!
 
דרג: