סלט פסטה, עדשים, נענע וכוסברה

סלט פסטה ועדשים שמכיל פחמימות, חלבונים וויטמינים לארוחה בריאה, קלילה ואיכותית. מתאים לכל שעות היממה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סלט פסטה, עדשים, נענע וכוסברה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 4

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • כוס פסטה מקמח מלא מיובשת (להשיג ברשתות השיווק)
  • 1/2 כוס עדשים חומות מיובשות
  • מלח
  • 1.5 כפות מיונז
  • 1/4 כפית חומץ בן יין לבן
  • טבסקו
  • 1 כף נענע קצוצה
  • 1 כפית כוסברה קצוצה
  • עלי נענע טריים לקישוט

אופן הכנה:

אופן ההכנהף

1. מבשלים את הפסטה במים רותחים (לפי הוראות היצרן) לרמת "אל דנטה", מסננים ושוטפים.
2. מרתיחים סיר עם מים ומבשלים את העדשים כ-20 דקות לערך- עד לריכוך. יש לשים לב שלא לבשל מידי את העדשים בכדי שישארו שלמות, מסננים ומצננים במים.
3. מערבבים את הפסטה עם העדשים ומתבלים בקורט מלח, כף וחצי מיונז, 1/4 כפית חומץ בן יין לבן, 4 טיפות טבסקו, נענע וכוסברה.
4. מערבבים ומגישים קר בעיטור עלי נענע טריים מעל.
 

דרג: