סלט פסטה בטונה מעושנת וכנען

סלט פסטה קר המשלב מגוון טעמים: אנשובי, טונה מעושנת, גבינה, עלים ירוקים ועוד, לאירוח חגיגי

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סלט פסטה בטונה מעושנת וכנען
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 3 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 3 כוסות פסטה מסולסלת צבעונית, מבושלת לפי הוראות היצרן ומצוננת
  • 3 כפות זיתי קלמטה קצוצים
  • 150 גרם טונה מעושנת חתוכה מעט גס
  • 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 2 עגבניות מיובשות קצוצות
  • 150 גרם גבינת כנען מסדרת השף הלבן של תנובה
  • 1 כף חרדל גרגירים
  • 1 כף חומץ בן יין אדום
  • קורט מלח
  • חופן עלי סלק וארגולה
  • 4 כפות שמן זית
  • קורט קטן פלפל לבן
  • קורט סוכר
  • קופסת אנשובי מסוננת

אופן הכנה:

הכנה:
1. בקערית טורפים את החרדל, החומץ, המלח, השמן, והסוכר.
2. בקערה גדולה מערבבים את שאר המרכיבים ומעל יוצקים את הרוטב ומערבבים.
3. חותכים את האנשובי ל-2 ומפזרים מעל הסלט.
4. מגישים קר.
 

דרג: