סלט פלפלים קלויים, בצל, בזיליקום ופטה עזים

סלט קליל להכנה שהוא חגיגה טעימה

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: נעמי אבליוביץ' \

צילום: נעמי אבליוביץ' \

עיצוב: נעמי אבליוביץ'

דרג:
סלט פלפלים קלויים, בצל, בזיליקום ופטה עזים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 4 פלפלים צהובים ו/או כתומים מתוקים, פרוסים לטבעות דקות
  • 1 בצל סגול, פרוס לטבעות דקות
  • 2 כפות חומץ בן יין אדום
  • מלח ים, לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
  • 2 כפות שמן זית
  • גבינת פטה עזים של פיראוס, מפוררת
  • צרור עלי בזיליקום

אופן הכנה:

1. בקערה, מניחים את טבעות הפלפלים והבצל יחד עם חומץ בן יין אדום ומתבלים במלח ופלפל. מניחים בצד כ-20 דקות.
2. לפני ההגשה, מוסיפים את שמן הזית, גבינת הפטה ועלי הבזיליקום, מערבבים היטב ומגישים מיד.
דרג: