סלט פול ירוק עם פלפל אדום ובצל סגול

סלט פול ירוק עם פלפל אדום ובצל סגול

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סלט פול ירוק עם פלפל אדום ובצל סגול
עד 60 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 45 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 שקית פול מבושל במי מלח
  • 2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות גדולות
  • 1 בצל סגול חתוך לקוביות
  • מעט שמן
  • 25 גרם מחמאה
  • 1 כף אבקת מרק טעם עוף
  • פלפל גרוס

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
במחבת מחממים את השמן ומוסיפים את המחמאה מוסיפים את הבצל מטגנים קלות מערבבים, מוסיפים את הפלפל, מערבבים ומוסיפים את הפול מתבלים באבקת מרק ופלפל שחור גרוס, מערבבים ומגישים .

 

דרג: