סלט פול ירוק אביבי

חוגגים את האביב עם סלט נפלא ומלא כל טוב

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: נעמי אבליוביץ' \

צילום: נעמי אבליוביץ' \

עיצוב: נעמי אבליוביץ'

דרג:
סלט פול ירוק אביבי
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 שקית פול ירוק של סנפרוסט
  • 1 אבוקדו בשל, חתוך לקוביות
  • 3 גבעולי בצל ירוק, שטופים וקצוצים דק
  • 1 שן שום, כתושה וקצוצה דק
  • קליפה מגוררת מ-1 לימון
  • צרור עלי כוסברה, שטופים וקצוצים
  • חופן פיסטוקים, קלויים במחבת יבשה וקצוצים דק
  • מיץ לימון סחוט טרי
  • מעט מלח ים, לפי הטעם (לא חובה)
  • פלפל גרוס, לפי הטעם
  • שמן זית

אופן הכנה:

אופן הכנה: 

1. מבשלים את הפול לפי הוראות ההכנה המופיעות על גבי השקית. מסננים ומניחים בקערה.
2. מוסיפים את קוביות האבוקדו, בצל ירוק קצוץ, שום וקליפת לימון ומערבבים.
3. מתבלים במלח, פלפל, מיץ לימון ושמן זית לפי הטעם.
4. מפזרים מעל פיסטוקים קלויים וכוסברה ומגישים מיד.
דרג: