סלט עשבי תיבול, תותים ורוקפור

סלט מיוחד וטעים שלא תרצו להפסיק לאכול

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סלט עשבי תיבול, תותים ורוקפור
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: מנות 6

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • עלים שלמים מצרור פטרוזיליה
  • עלים שלמים מצרור כוסברה
  • עלים שלמים מ-1/3 צרור נענע
  • 3-2 בצלים ירוקים קצוצים (הלבן והירוק)
  • 12 תותים בינוניים פרוסים (או פרוסות מנגו, אגסים וכדומה)
  • 200 גרם גבינת "גליל" רוקפור "קולאז"
  • לרוטב:
  • 2 כפות שמן זית
  • 3 כפות מיץ לימון
  • 1 כף חומץ
  • 1 כפית חרדל דיז’ון גרגרים
  • 1 כפית סוכר חום
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב.
2. מערבבים את עשבי התיבול בקערת הגשה. יוצקים עליהם את הרוטב.
3. מפזרים מעל תותים וגבינת רוקפור מפוררת ומגישים.
דרג: