סלט עשבי תיבול ופירות יבשים

סלט קל המערב בין טעמי פירות יבשים מתוקים ובין טעמי מרירות של הסלרי והכוסברה

מאת: רועי ליכט

דרג:
סלט עשבי תיבול ופירות יבשים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: 8-10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • חבילה של סלרי אמריקאי (עלים)
  • חבילה פטרוזיליה
  • חבילה כוסברה
  • חופן משמשים יבשים
  • חופן צימוקים קטנים
  • 100 גרם אגוזי ברזיל או פקאן
  • 2 כוסות גדולות מיץ תפוזים

אופן הכנה:

הכנה:
1. חותכים מהסלרי, הכוסברה והפטרוזיליה את הגבעולים העבים, וחותכים את כל העלים לחתיכות ברוחב של כחצי ס"מ לכל היותר, חותכים את המשמשים והאגוזים לקוביות קטנות בערך 1/2*1/2. מוסיפים את המיץ ומערבבים.
2. מומלץ להשאיר את הסלט כחצי שעה עד שעה לפני האכילה.

דרג: