סלט עשבי תיבול בפירות יבשים

סלט עשבי תיבול בפירות יבשים, מנה פשוטה, מתאימה לימי הקיץ ותוספת מצוינת למנה עיקרית. טעמו הרענן של הסלט הירוק הזה, הופך מרגיל למפתיע בצירוף הפירות היבשים ולמרות הכנתו הקלה והמהירה, הוא מקבל מראה מושקע וחגיגי.

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סלט עשבי תיבול בפירות יבשים
שף מתחיל - קל

כמות מנות: 4

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 כפות עלי נענע ללא גבעולים וענפים, קצוצים
  • 1/2 כוס שמיר קצוץ
  • 1 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 2 מלפפונים ירוקים, קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
  • 3/4 כוס פירות מיובשים (משמש מיובש, תאנים מיובשות, תמרים מגולענים, אננס מיובש וכו') חתוכים לקוביות קטנות
  • 1 כוס עלי ארוגולה, חתוכים לרצועות
  • 1 פלפל אדום, חתוך לקוביות קטנות
  • 2 כפות אגוזי פקאן שבורים גס
  • לרוטב ויניגרט:
  • 1 כפית רכז רימונים
  • קורט מלח
  • 4 כפות שמן זית
  • מעט שום כתוש
  • מעט מאוד פלפל שחור גרוס
  • קורט סוכר חום

אופן הכנה:

1. מערבבים את כל מרכיבי הסלט בקערה.
2. טורפים את חומרי הרוטב בקערית נפרדת.
3. להוסיף מהויניגרט מעל הסלט לפני ההגשה ולערבב.
דרג: