סלט עשבי תיבול בחומץ בלסמי עם ענבים

סלט עשיר בעשבי תיבול, מנת בריאות יומית

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סלט עשבי תיבול בחומץ בלסמי עם ענבים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 חבילה שמיר
  • 3 כוסות ענבים לבנים
  • כ 1/2 כוס חומץ בלסמי
  • מעט מלח
  • מעט סוכר
  • 5 כפות שמן קנולה
  • 1 חבילה פטרוזיליה
  • 1 חבילה כוסברה
  • 1 חבילה נענע
  • 1 חבילה רוקט

אופן הכנה:

1. קוצצים את כל עשבי התיבול.
2. מערבבים עם הענבים
3. קצת לפני ההגשה משלימים עם הנוזלים והתיבול.
4. ניתן להגיש בכוסות אישיות כמנת פתיחה לארוחה.
 


דרג: