סלט עלי בייבי ותפוזים

סלט מקורי, מעניין ומגוון של עלי בייבי ותפוזים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סלט עלי בייבי ותפוזים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: 3 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • מרכיבים:
  • 2 חבילות בייבי עלים
  • 4 תפוזים מקולפים וחתוכים לקוביות או פלחים
  • 1 חבילה פתיתי פרמזן לפסטה מסדרת השף הלבן
  • לרוטב:
  • 1 כוס שמן זית
  • חצי כוס חומץ הדרים
  • 1 כף חרדל דיז׳ון
  • מלח
  • סוכר
  • פלפל לבן

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. הכנת הרוטב: מערבבים יחד שמן זית, חרדל, חומץ הדרים, מלח פלפל וסוכר. טורפים יחדיו בכלי עד לקבלת מרקם קרמי
2. מערבבים בקערה גדולה ועמוקה את חבילת הבייבי עלים עם התפוזים ויוצקים מעל את הרוטב (אפשר להוסיף גבינת פרמזן)
3. מערבבים בעדינות ומגישים

דרג: