סלט עלים ירוקים בויניגרט, בלסמי והדרים

סלט צבעוני ועשיר במיוחד המומלץ במיוחד לשולחן ראש השנה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סלט עלים ירוקים בויניגרט, בלסמי והדרים
שף מתחיל - קל

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לרוטב-
  • 3 כפות חומץ בלסמי
  • 1 כוס שמן זית
  • 1/4 כוס מיץ תפוזים
  • 1/4 כוס מיץ לימון
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 2 כפיות חרדל חלק
  • לסלט-
  • חבילת מיקס חסות
  • חבילת עלי ביבי
  • 1 כוס קוביות מנגו
  • 1 כוס ענבים
  • שקדים מקולפים וקצוצים
  • גרעיני חמניה
  • גרעיני דלעת

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

הכנת הרוטב:
1. במעבד מזון שמים 3 כפות חומץ בלסמי וכוס שמן זית,רבע כוס מיץ תפוז ורבע כוס מיץ לימון.מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
2. מוסיפים 2 כפיות חרדל חלק וטוחנים הכול עד לקבלת מרקם חלק של רוטב לסלט.
הרכבת הסלט:
לקראת הארוחה מערבבים היטב את הרוטב ומתבלים את העלים של החסות ועלי הבייבי. מוסיפים מנגו, ענבים טריים ומקשטים במעט שקדים וגרעיני חמנייה ודלעת.
דרג: