סלט עוף אוריינטלי

סלט מהיר להכנה, מתאים להכין עם עוף שנשאר מארוחה קודמת

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סלט עוף אוריינטלי
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 6

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 100 גרם של אטריות ראמן, מבושלות לפי הוראות היצרן
  • 1-1/2 כוסות של קוביות חזה עוף מוקפץ
  • 1/4 כוס + 2 כפות רוטב סויה
  • 1/2 כוס + 1 כף חומץ אורז
  • 1/4 כוס + 1 כף סוכר
  • 1-1/2 כוסות שמן בוטנים
  • 9 ענפי בצל ירוק, קצוצים

אופן הכנה:

1. בקערה קטנה מערבבים את רוטה הסויה, החומץ, הסוכר ושמן הבוטנים עד לקבלת רוטב אחיד.
2. בקערה גדולה, שמים את האטריות, יוצקים מעל את הרוטב ומערבבים היטב.
3. מוסיפים את העוף והבצל הירוק ומערבבים שוב.
4. מצננים ומגישים
דרג: