סלט עגבניות עם גבינת פרומעז ופתיתי פרמזן

סלט עגבניות עם גבינת פרומעז ופתיתי פרמזן

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סלט עגבניות עם גבינת פרומעז ופתיתי פרמזן
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 3 עגבניות בשלות פרוסות
  • 1 גליל קולאז’ פרומעז פרוס ל- 12 פרוסות
  • 3 כפות עיטורי עגבניות של אוליבייה
  • 2 כפות עירית קצוצה
  • 3/4 כוס עלי ריחן קצוצים
  • כפית גרגרי מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • 50 גרם פתיתי פרמזן לפסטה מסדרת השף הלבן

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מסדרים את פרוסות העגבנייה לסירוגין עם פרוסות גבינת פרומעז, זורים מעל עיטורי עגבניות, עירית וריחן ומתבלים במלח גס ופלפל שחור גרוס.
2. מזליפים מעל שמן זית וחומץ בלסמי, זורים מעל את גבינת הפרמזן ומגישים עם באגט טרי או לחם שום קלוי.
דרג: