סלט עגבניות, בצל ירוק וגבינת עיזים

סלט גבינה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סלט עגבניות, בצל ירוק וגבינת עיזים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 5 עגבניות בשלות ויפות
  • 1/2 כוס בצל ירוק, חתוך לטבעות קטנות
  • 1/2 גליל גבינת פרומעז של תנובה
  • 2 כפות עלי בזיליקום קצוצים
  • 1/2 כוס קרוטונים
  • 1 כפית חומץ תפוחים
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. חותכים את העגבניות לקוביות גדולות.
2. טובלים סכין צר וחד בכוס מים רותחים פורסים את הגבינה לפרוסות דקות .
3. מעבירים את העגבניות לקערה גדולה ומעל מוסיפים את טבעות הבצל הירוק, פרוסות גבינת העיזים, חומץ תפוחים, קורט מלח, שמן זית ואת הבזיליקום הטרי.
4. מערבבים בעדינות ומעל מפזרים מהקרוטונים.

דרג: