סלט סלק, פול ולבנה

סלט סלק פול ולבנה, 150 קלוריות למנה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סלט סלק, פול ולבנה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 250 גרם לבנה 5% שומן
  • 1 כוס קוביות סלק מוקפאות "סנפרוסט"
  • 1 כוס פול קפוא
  • 1 כף שמן זית
  • מלח ים
  • פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. חולטים את הפול במים רותחים כשתי דקות. מסננים ומעבירים למי קרח לעצירה מוחלטת של הבישול. מקלפים את הפול מהקרום כך שיתגלה התוך הירוק הזוהר.

2. מורחים את הלבנה בהיקף של צלחת לא גדולה מדי כך שהיא תיצור חומה מסביב למרכז.

3. מערבבים את קוביות הסלק וגרגרי הפול יחד עם השמן, המלח והרבה פלפל שחור. מניחים במרכז. מגישים מיד.


 

דרג: