סלט סלק, חסות וגבינת פטה עיזים

סלט מרענן ובריא המשלב חסה, סלק וגבינה

מאת: מיכל האופה

דרג:
סלט סלק, חסות וגבינת פטה עיזים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 6-4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לסלט:
  • 1 סלק גדול
  • 1 חסה עגולה
  • 1 חבילת עלי בייבי
  • 100 גרם גבינת פטה עיזים מפוררת
  • לרוטב ויניגרט:
  • 1/2 בצל סגול
  • 1/2 כוס מיץ לימון
  • 1 כפית חרדל דיז'ון
  • 2 כפות דבש
  • 1 כוס שמן זית
  • 1 שן שום

אופן הכנה:

1. עוטפים את הסלק בנייר כסף וצולים בתנור שחומם מראש ל-250 מעלות במשך שעה. מקררים, מקלפים וחותכים לקוביות.
2. שוטפים ומייבשים את החסה.
3. מערבבים בקערה גדולה עם קוביות סלק, עלי בייבי ורוטב ויניגרט.
4. מעבירים את הסלט לצלחת הגשה, מפזרים מלמעלה את גבינת הפטה ומגישים מיד.
דרג: