סלט סלק, אגוזים וכוסברה

סלט סלק עם כוסברה ובצל בתיבול עשיר של מיץ לימון, חרדל ופלפל.

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: עורך השף הלבן

דרג:
סלט סלק, אגוזים וכוסברה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1/4 שקית (200 גרם) סלק אדום, שלם וקלוף, מוקפא "סנפרוסט"
  • 2 כפות מיץ לימון טרי
  • חרדל חלק
  • 1/2 כפית סוכר לבן
  • מלח
  • פלפל לבן
  • 2-3 כפות שמן זית
  • כוסברה טריה
  • 1/2 בצל בינוני פרוס דק
  • 1 כף אגוזי מלך קצוצים

אופן הכנה:

אופן הכנה:


1. מבשלים בסיר את הסלק עד לריכוך מלא.
2. חותכים את הסלק למקלות בינוניים.
3. יוצקים מעל 2 כפות מיץ לימון טרי, מעט חרדל חלק, חצי כפית סוכר לבן, קורט פלפל לבן ומלח, 2-3 כפות שמן זית , חופן קטן של כוסברה קצוצה גס, והבצל.
4. מערבבים היטב ומקררים לשעתיים כדי שיספגו הטעמים.
5. לפני ההגשה מפזרים מעל הסלט אגוזים קצוצים.
6. מגישים קר.

דרג: