סלט נשנוש עם נאצ'וס חם מוקרם

הסלט שיהפוך את השולחן לחגיגה: סלט אבוקדו, סלט ירוק, סלט חסה, סלט יווני, סלט פירות ועוד...

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: מתכון גולש

דרג:
סלט נשנוש עם נאצ'וס חם מוקרם
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 בצל אדום
  • 3 עגבניות בשלות
  • 1/3 כוס כוסברה/פטרוזיליה קצוצה
  • 1 פלפל ירוק
  • 1/3פלפל חריף ירוק-לא חובה
  • 2 אבוקדו בשלים מאוד ירוקים
  • 2 כפיות מיץ לימון,
  • מיונז
  • מלח
  • חטיפי נאצ'וס
  • גבינת "גבע פרמז'ן" של השף הלבן

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. קוצצים דק את העגבניות, האבוקדו, הבצל, הכוסברה/פטרוזיליה, הפלפל הירוק, והפלפל החריף.
2. מערבבים ביחד עם 2 כפיות מיץ לימון, כף מיונז ו-2 קורט מלח.
3. מעבירים למקרר מעורבב היטב ומכוסה למשך 3 שעות לספיגת הטעמים.
4. מחממים את גריל התנור.
5. לפני ההגשה מפזרים בתבנית נאצ'וס שלמים בשכבה אחת, מעל מפזרים כמות נדיבה של פרמז'ן מגורדת של השף הלבן.
6. צולים לדקה מתחת הגריל בתנור ומגישים חם בליווי הסלט.

 

דרג: