סלט מלפפונים, סלק וקולורבי עם גבינת כנען בתחמיץ יין

סלט מלפפונים, סלק וקולורבי עם גבינת כנען בתחמיץ יין

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סלט מלפפונים, סלק וקולורבי עם גבינת כנען בתחמיץ יין
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1/4 כוס עירית, חתוכה דק
  • לתיבול:
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • 4 כפות שמן זית
  • 2 כפות חומץ בן יין אדום
  • 1 שן שום, קצוצה
  • 1 סלק טרי בינוני
  • 3 מלפפונים ירוקים טריים בינוניים
  • 1 קולרבי קטן
  • 1/4 כוס גרעיני חמנייה, קלויים

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. קולפים את הסלק והקולרבי ומרחיקים את הגבעולים והשורשים מכל הירקות.
כ-15 דקות לפני ההגשה:
2. חותכים את כל הירקות לפלחים עדינים ומעבירים לקערה רחבה.
3. מפוררים מעל הירקות את גבינת הכנען.
4. מתבלים מעל ב-4 כפות שמן זית, קורט פלפל שחור גרוס,2 קורט מלח גס,2 כפות חומץ בן יין אדום ושן השום.
5. מערבבים היטב ומגישים טרי בעיטור של העירית החתוכה וגרעיני החמנייה.

דרג: