סלט מוצרלה ושרי בניחוח בזיליקום

סלט בהשראת הקפרזה האיטלקית, מתאים כתוספת לארוחה חלבית

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סלט מוצרלה ושרי בניחוח בזיליקום
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 6 זיתים סגולים ביין
  • חופן בינוני של נבטים עבים
  • 1 סלסלת עגבניות שרי קטנות
  • 6 כדורי מוצרלה קטנים
  • 6 עלי בזיליקום טריים
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כף חומץ בן יין אדום
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:

1.. מגלענים את הזיתים וחותכים אותם לארבע.
2. חוצים את עגבניות השרי.
3. חותכים לרבעים את כדורי המוצרלה.
4. חותכים לרצועות דקות את עלי הבזיליקום
5. מעבירים את עגבניות השרי, המוצרלה ועלי הבזיליקום לקערת ערבוב.
6. מתבלים ב-3 כפות שמן זית, כף חומץ בן יין אדום, קורט מלח גס, קורט קטן של פלפל שחור גרוס, הזיתים והנבטים ומערבבים ביחד.
 

דרג: