סלט מוצרלה

סלט מוצרלה שיהפוך כל ארוחה חלבית למושלמת

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סלט מוצרלה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: מנות 2

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1/2 כרוב אדום, ללא השורש
  • 24 קוביות גבינת מוצרלה של תנובה
  • 10 עגבניות שרי קטנות מאוד ושלמות
  • חופן נבטים גסים
  • 2 ענפי כוסברה
  • חומץ בלסמי
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח גס

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. את הכרוב חותכים לרצועות דקות.
2. מפרקים את עלי הכוסברה מהענף וחותכים אותם גס.
3. מערבבים את הכרוב עם המוצרלה, השרי, הכוסברה ומערבבים קלות.
4. מעבירים לקערה אטומה ומצננים במקרר.
5. 10 דקות לפני ההגשה מוסיפים נבטים ויוצקים בעדינות מהחומץ הבלסמי. מוסיפים 2 קורט מלח, קורט קטן פלפל גרוס ושמן זית בנדיבות.
6. מערבבים היטב ומגישים קר.

דרג: