סלט ירק עם סרוולד ברוטב בזיליקום

סלט ירקות רענן בתוספת רצועות נקניק איכותי וברוטב מיונז-פסטו עשיר

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סלט ירק עם סרוולד ברוטב בזיליקום
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 כוס מיונז
  • 1 כף פסטו
  • 1 כפית מיץ לימון טרי
  • מלח
  • פלפל לבן
  • 1/2 כפית סוכר
  • חופן חסה אמריקאית
  • 4 עלי חסה ארוכה
  • חופן גדול של תערובת עלי בייבי
  • 1/2 סלק חתוך לצורת "גפרורים"
  • 1/2 קולרבי חתוך לצורת "גפרורים"
  • 1 מלפפון ירוק חתוך לחצאי פרוסות דקות אלכסוניות
  • 5 עגבניות שרי חצויות
  • 2 כפות שמן זית
  • 8 ס"מ מכרישה חתוכה לרצועות דקות
  • 1 כף צנוברים קלויים
  • 1/2 כוס גרגירי רימון
  • 6 פרוסות נקניק סרוולד דקות חתוכות לרצועות

אופן הכנה:

הכנה:
1. הכנת הרוטב: טורפים לתוך המיונז את הפסטו, מיץ הלימון, קורט מלח, פלפל לבן, 2 כפות מים והסוכר.
2. שוטפים היטב, מייבשים וקורעים לרצועות את החסות.
3. מעבירים לקערה את החסות ומוסיפים את עלי הבייביס, הסלק, הקולורבי, המלפפון ועגבניות השרי. מערבבים את הירקות .
4. מחממים 2 כפות שמן זית ומוסיפים את רצועות הכרישה, מטגנים קלות עד לקבלת צבע זהוב.
5. מניחים מעל הירקות את הכרישה ומפזרים צנוברים, את רצועות הסרוולד ואת גרגירי הרימון. מגישים לצד הסלט את הרוטב.

דרג: