סלט ירקות קלויים חם של השף אבי שליסל

סלט ירקות חמים ברוטב בלסמי חמצמץ, מתכון פשוט וטעים

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: שף אבי שליסל

דרג:
סלט ירקות קלויים חם של השף אבי שליסל
שף מתחיל - קל

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 גזרים קלופים וחתוכים לטבעות עבות
  • 2 בצלים חתוכים לפלחים
  • 2 שורש פטרוזיליה חתוכים לטבעות עבות
  • 1 פלפל מכל צבע חתוך לפלחים גדולים.
  • 1/2 כוס חומץ בלסמי
  • 2 כפות מלח גס
  • 1/2 כף פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:

1. עורכים בתבנית אחת את הגז, הבצל, והשורש פטרוזיליה.
2. בתבנית שניה שמים את הפלפלים.
3. מתבלים ואופים בתנור על חום של 180 מעלות עד שמתרכך.
4. מוציאים, מערבבים את שתי התבניות ומוזגים מעל את החומץ. 

 

דרג: